onsdag 10 november 2010

Köpt lite ägg...

Nu hoppas jag att jag har så jag klarar mig denna månaden ;) tycker inte jag gör annat än att köper ägg trots att jag alltid köper 24 eller 30pack. Fast de kanske inte är så konstigt när man ena dagen bakar med 33 ägg och andra dagen 15 hehe.  
Hur många ägg köper ni på en månad? Jag köper mellan 24-100 ägg varje månad beroendes på hur mycket som ska bakas. Egna höns vore ju en bra ide men kanske inte i en hyreslägenhet haha =)

5 kommentarer:

 1. Roligt inlägg, känns som jag också hela tiden köper ägg. Har ingen aning hur mycket det går åt..

  SvaraRadera
 2. Massa ägg går det åt så mycket kan jag ju konstatera. Men tror inte jag skulle få plats att köpa i så stora kvantiteter som du gjort ;-)

  Och jag tackar alldeles väldigt mycket för nomineringen som jag fick av dig! Alldeles för snällt, men glad blev jag iaf :-) Får se om jag hinner skriva på min blogg också, har tyvärr (eller kanske bra) massvis att göra för tillfället och får prioritera...Men oavsett stort TACK! :-)

  SvaraRadera
 3. Det är samma här, fast jag vet inte om jag vågar tänka på hur mycket ägg jag köper :oP Men det ligger säkert runt 50-150, för de används ju inte bara till bakning :o)

  SvaraRadera
 4. Första gången jag kikar in i denna bloggen, verkligen inspirerande. Å vad duktig du är! Du borde nog sadla om och bli något med bak istället =) Kanske beställer lite tårtdekorationer av dig så smånig om, måste ju gå att skicka med posten om man packar det väl. Kul att du fått sponsorer också.
  //Kusin Jenny

  SvaraRadera
 5. Kul att läsa era svar =)Kan konstatera att de går en hel del ägg för oss bakare ja, fast de visste man ju innan också :)

  Jenny: Kul att du hitta hit =) Tack! Ja vem vet ;) ja de borde ju gå att skicka. annars får du komma hit på kurs ;)Jag skicka mail till dig häromdagen men du kanske inte har fått de? Kram

  SvaraRadera