söndag 19 september 2010

Scandinavium Cake Show!

Igår ringde klockan 05.15 som vanligt när man ser fram emot något så är man plötsligt superpigg och tänker inte alls på vad klockan var.
Klockan 6 var Milla här och vi drog iväg till kungälv där kursen var. Vi var väl där först och vi var också de som drog sist hehe...
Var sen säkert 40 stycken som stod i entren vid tio tiden då de skulle öppna, de började dock inte att släppa in folk förens 10.15 vilket gjorde mig å Milla väldigt stressade eftersom kursen vi skulle gå var halv elva och vi visste inte ens vart den höll till och så hade vi lagt undan grejer till den som vi skulle hämta någonstans och betala. Personalen leta som bara den efter mina saker och tiden gick och guud så stressade vi var, men vi tänkte att de nog är fler än oss som blir sena eftersom vi var bland de första som kom in och än var de många i kö. De 50 första fick förresten en bok =)

Så här såg våran kursledare ut.
Som vi trott så blev kursen nästan en halvtimma sen eftersom de tog tid innan alla stöp in.
Var jättekul att gå kurs och de gick jättebra att förstå Karen men tiden kändes lite knapert, mot slutet så stressa vi som tusan å man hade inte tid att modellera bort sprickor utan allt skedde i stress. Kursen drog ut på tiden och tillslut så var de bara att kasta in allt i påsen igen eftersom en ny kurs skulle börja om en kvart, egentligen skulle de varit 45 minuters mellanrum. Så de var lite synd att de var så tajt med tid men de var jättekul och man lärde sig massa nytt, de två och en halv timme gick väldigt fort! :)
Så här blev min baby, dock med en del bristningar pga tidsbrist...
Sen efter kursen kunde vi äntligen få gå å kika på alla tårtor. Guuud så mycket fint!! Fattar bara inte hur vissa får till de! Jäkligt imponerad...
En tårtställning med vattenfontän. Väldigt effektfull :)

Fanns en del superfina buketter, de såg så verkliga ut så man kunde lika gärna gå med en sån här sockerbukett på bröllopet ;) Hade varit kul å lärt sig göra dessa men de tar nog tid..
De som hade utställningen hade shabby chic tema. Massa fint :D
En överblick över den stora salen..
En överblick över affären. Blev förvånad över att den var så stor. De hade ju massa saker och vi gick å kika där väldigt mycket. Man såg nya saker varenda gång. Skulle kunna spendera hur mycket som helst men efter att ha handlat 3 gånger och mässan totalt gått på 2500kr så fick de vara bra haha =) Tur de är två år till nästa gång så man hinner spara ihop mer :)
En tårta med Paristema. Undrar verkligen hur lång tid denna tog att göra för de var väldigt många små detaljer. Väldigt imponerad!! Ni kan se bilden större om ni trycker på den...
Fanns väldigt många modellerade figurer, Vissa såg ut som riktiga dockor som man köper i leksaksaffären, grymt imponerad!

Även detta var ett av de mest välarbetade projektet, undrar verkligen hur lång tid de tar att göra en sån. Hade jag fått en sån så hade jag nog ställt den i bokhyllan för inte hade jag velat förstöra den hehe..
Och tillsist en bild på min stooora shopping efter att ha handlat tre gånger :) Personalen var lika glad varje gång vi kom fram till kassan och sa nämen är du här igen =)
Efter tredje gången så sa jag å Milla att nu måste vi nog åka hem hehe. Undrar hur många gäspningar och gud de kom under resans gång hehe. Trött som ett as, kom hem vid nio och då var jag helt slut!
De hade även massa demostrationer hela dagen och även ett rum med tidigare vinnartårtor samt en projektor där de visade en film med massa tips och ideer. Hur bra som helst. En kanondag kan jag säga!! Man hade lätt kunnat vara där i två dagar för att verkligen fått se allt, nu kändes de som att man fick skynda sig igenom allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar