tisdag 18 juni 2019

Secret Sister presenter..

Jag är ju med i Ladies Cirkel, där vi är ett gäng härliga kvinnor som ses varannan vecka och hittar på massvis av spännande nya saker som olika företagsbesök tex på chokladfabriken, plastfabriken, scanmodule, lösa mordgåtor, tomtetillverkning, nobellmiddag med mera vilket är fantastiskt roligt. Och nytt för i år var att vi skulle vara Secret Sister och slumpartat fick en person som vi skulle skicka eller ge olika uppvaktningar/presenter/vykort till exempel under våren, och sen på sommaravslutningen i fredags var det äntligen dags att gissa vem man trodde var sin hemliga syster vilket var så himla roligt! :) Jag älskar ju såna här grejer å älskade att lixom tänka till och pyssla lite och ge bort användbara saker. Detta är vad jag gav bort till min LC syster som i år var Jeanette, var inte helt lätt att smyga dit för att ställa grejer på hennes trappa när man upptäckte att hon var hemma trots att jag visste att hon inte skulle ha varit hemma så det var svettigt värre att leverera påskblomman, så när det var dags att leverera sista paketet som var ett glasskit med recept och massa tillbehör så tog jag det säkra kortet före det osäkra och ringde hennes svärmor så jag visste till 100% att hon var på jobbet den dagen :)

Klicka på bilderna om du vill se dom större eller zooma in :)
Man fick välja själv vad man ville ge och hur ofta och jag gav en present varje månad sen vi börja.

Givetvis pysslade jag ihop kycklingen.

Hennes favoritchoklad är Toffifee och hon älskar att lyssna på ljudböcker :)

I glasskittet fanns 5 bägare med matchande skedar, glasskopa, nougatrån, chokladsås, minimarshmallows, 2 sorters strössel, glasservetter och givetvis mitt favoritrecept :)

Jag fick "bara" en present men den var jättefin och påkostat, bara frakten var jättedyr. I lådan fanns det massvis av lappar där jag skulle kryssa i när jag följt dom, tex bakat, haft egentid, gosat med en katt, sett något vackert osv. Sen fanns det 2 askar ekologiskt te, massa handgjorda lyxiga chokladpraliner, choklad på pinne som man smälter ner i mjölk och minimarshmallows till detta, ett dekorationshjärta och tags. Så himla fint och det var jättesvårt för mig att gissa vem min hemliga syster var på bara detta.
Jag ser redan fram emot nästa vår när vi ska köra igång med detta igen och jag har redan lite förslag på vad jag skulle ge bort :)
Vill ni se mer tips och förslag på olika presenter jag gjort till olika anledningar som tex, studentpresent, doppresenter, bröllopspresenter osv så rekommenderar jag att ta en titt i detta inlägget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar