fredag 15 maj 2015

Många bilder från Cupcakekalaset 2015

Cupcakekalaset är stor folkfest i Kristinehamn med massa roliga aktiviteter för hela familjen och bland annat en muffins/cupcake utställning, en tävling där jag kammade hem ett 1a pris för bästa smak och ett 2a pris i utseende kategorin :)

Har läst några gånger om detta men alltid sett de efter att den redan varit, men nu råka jag se i förväg vilket datum de var och bestämde mig för att i år SKA jag dit, iaf för att kika.. Men så fundera jag på om jag skulle ställa ut eller inte och efter lite övervägande så tog jag steget och skickade iväg ett anmälnings mail till turistbyrån som höll i det. Och jag nämnde också att de skulle bli så spännande då de var mitt första besök i Kristinehamn (har 13 mil dit en väg) och dom var jättetrevliga där och erbjöd sig att skicka ut en turistguide och karta som kom redan dagen efter. Alla jag kom i kontakt med i den orten var så himla trevliga!! Något som jag även märkte då min minsta dotter var med om en otäck olycka efter att ha hoppat i hoppborgen i en timma och sen skulle ner för att dricka och fick ett sista dunderstuds och flög med huvudet före och rakt ner i kullerstensmarken!! Forsa blod som bara den från hela ansiktet och folk runt omkring kom fram med våtservetter åt alla håll och kanter och kollade till stora tjejen under tiden jag tröstade lillan. Sen somna hon direkt efter så var så rädd för hjärnskakning men de gick att bra och folk frågade även senare när man mötte dom om de gick bra osv.. :) Inte van vid så gästvänliga folk =D

Cuppy Cupcake var alltid lika glad och trevlig :)
Nytt för i år var att hela Cupcakekalaset ska ha ett tema i helhet och även över alla tävlingar, i år var temat Pride Mångfald.
Parad och mycket folk!
En av alla gratis aktiviteter var bland annat att man kunde spritsa och dekorera sin egna muffins, något som barnen verkligen älskade. Fanns flera olika sorters godis att välja på som supersmå söta gelehallon, smarties och minimarshmallows..


Stora tjejen var sååå nöjd över att ha gjort sin första muffins och nästa år SKA HON VINNA säger hon :)
Utställningen över tävlingarna i utseende kategorierna barn upp till 12år..


Och tävlingen i utseende från 12 år och uppåt..

Denna roliga cupcake med alla ansikten vann första pris :)
Här är mitt bidrag där jag kom på 2a plats! :) Mer detaljbilder och info hittar du här!
Här är mitt bidrag till tävlingen bästa smak och gissa vad,  JAG VANN!! :) Den är fylld med minismarties som en extra överraskning. Frostingen har en smak av jordgubbar och lime. Recept och mer bilder hittar du här!
Barnen i hoppborgen (innan den otäcka olyckan), givetvis var dom klädda i Cupcaketröjor köpta inför denna speciella dag. Var många som hade tex cupcakemössor, maskeradkläder och tom pyjamas med cupcakes på :)
Var roligt att se att så många butiker hakat på evangemanget och t.o.m skor och väskaffärer pyntade med cupcakes i sina skyltfönster. Dock var ju alla fönster så välputsade så de var inte lätt att ta kort i fönstrerna.. ;)
Och Önska butiken hade ju ett så fint presentpapper i skyltfönstret som jag blev HELKÄR i och gick in för jag trodde de var något dom sålde, men de var bara deras egna papper men butiksbiträdet var jättesnäll och rullade ihop en stooor rulle som jag fick helt gratis :) Tack ännu en gång!!
Här är en del av priserna jag fick PLUS ett presentkort på 2400kr som gäller i över 50 butiker!! :) Har inte bestämt helt vad jag ska göra för dom men blir nog bland annat en piratbåttur med skattjakt i sommar då tjejerna älskar pirater och den äldsta faktiskt ska ha ett Piratkalas i Juli =)

Inte varje dag man läser om sig själv i tidningen heller!! 
(Nya kristinehamnsposten) 


På min FB sida Millis tårtor och annat finns det massa fler bilder att se. Bland annat på olika dansuppträdande, sumobrottning, zumba, den välkände katten Melvin som snodde virkade bakverk mm.. Välkommen in!! :)

...OCH nu till min stora fråga, OM jag ska vara med nästa år igen, hur gör man då för att toppa dessa placeringar? Eller iaf stanna kvar på samma placering. Får nog bli att testbaka olika muffinsar hela året nu ;)

2 kommentarer:

  1. Finns det något sett att "följa" bloggen på? Eller är det jag som är dålig på att se var det finns hehe? Grattis till vinsten! :)

    SvaraRadera
  2. Tack Julia! :) Vad roligt att höra att du gillar mina verk:) Ska svara på dina andra frågor senare. Tror du kan följa bloggen om du har en blogg. Jag ser iaf en lista på högersidan med antal följare så kanske kan man trycka där. Annars om du har Facebook är de nog lättast att följa mig där. Har samma namn där som bloggen..

    SvaraRadera