onsdag 13 augusti 2014

Barnkök och fina godsaker i present!

Har beställt dessa fina läckerbitar som våran minsta prinsessa ska få i present på sitt kalas om bara 2 veckor :-)) Hoppas hon kommer älska dom lika mycket som jag redan gör ;)

Åh så är jag lite i funderingstankarna på om barnen ska få ett nytt snyggt kök i julklapp! Dom har ju redan ett som vi byggt och som dom använder jättemycket men dessa var ju så himla fina (och dyra!) men dom är kanske lite i minsta laget då mina barn redan är 2 och 3år :) Hur hade ni gjort? ;)


Dessa kök kommer från Kidkraft!

4 kommentarer:

 1. Jag har precis som dig varit sugen på dessa kök till våra barn tills jag såg det översta i verklighet. Precis som du skriver så är det väldigt litet och det sjönk genast i mina ögon Jag ångrar inte för en sekund vårat hemmabygge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vart har du sett dom i verkligheten? Finns dom uppställda någonstans eller känner du någon som har? Ja hade dom varit större hade jag nog köpt direkt. Älskar verkligen dom köken men känns som de är till bebisar så barnen får nog nöja sig med vårat byggda kök, möjligtvis kanske vi bygger till ett kylskåp iaf :)

   Radera
 2. Mitt barn har också en sådan kassaapparat :-) Och han har ett Micki-kök som han gillar. Lagat många goda (skumma) blandningar där :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe ja jag kan tänka mig de blir mycket lagat där :) Jag och barnen gillar ju egentligen de köket vi byggt men blev lite kär i dessa bara för att men de känns lite små också så de är frågan om de.. Får kanske bygga ut de vi har :) Såg bilder från connors kalas också och de såg ju ut som ni hat de jätteroligt med fiskdamm å grejer :)

   Radera