torsdag 26 juni 2014

VÅRAN BRÖLLOPSTÅRTA SOM TOG 33H ATT GÖRA + BILDER FRÅN BRÖLLOPET 100p

Jag vet att många väntat nyfiket på min Egna Bröllopstårta som Jag gjorde. Och tyvärr har jag inte haft tid att kolla igenom bilderna förens nu eftersom vi åkte iväg till Thailand på smekmånad direkt efter bröllopet och inte kom hem förens i förrgår kväll..

Denna tårta är den tårta som tagit längst tid att göra! Hela 33 timmar tog den att göra sammanlagt! Den bestod utav både vaniljbotten och browniebotten med nötter (varannat lager i varje tårta), citronmousse + jordgubbsmousse, spacklad med smultronsmörkräm. Räckte till alla 100 gäster och blev lite över :)  Lite svårt att se på denna bilden men det är en ljusslinga runt om hela bordet, bakom duken som blinkade i olika hastigheter, sen är de en vattenfontän som lyser och även tornet upp till slottet lyser också så den var verkligen fin i mörkret Sen är de två stora sockerbuketter på de två tårtorna som jag fick göra om några gånger då jag gjorde alldeles för stora rosor som aldrig höll.. Men tillslut blev jag nöjd och de var nog den godaste tårtan jag gjort :-))))

Temat för bröllopet var Glitter, Glamour och Bling Bling med ett inslag av 50 tal och Rock´n Roll, färgerna gick i Vitt, Rosa och Silver!Bara själva buketterna som jag också gjort i sugarpaste (ätbart förutom ståltråden) tog 14h!
Dessa tre bilder här har Anna från Gycklarkonst.se tagit :-)) Förutom oss så är de våra barn, våran bil som sambon renoverat helt ifrån grunden (den såg ut som en gammal fläckig gris när han köpte den) samt våra tärnor och bestman.

Och här kommer lite bilder från resten av kvällen :)
 Bröllopet blev precis som de drömbröllop jag alltid drömt om. Här kommer några få bilder för att ni ska få lite mer helhet utav bröllopet i sig :) 11000 diamanter spriddes ut över borden..

 Jag som älskar pyssla gjorde bland annat en stor kuvertlåda, gästbokslåda med egna annorlunda gästboksblad som vi sen kommer sätta ihop till ett album, bordsplaceringtavla, bordsplaceringsskyltar, ljusfat, ljus med överföringsbilder på oss mm..
 Önskebrunnen som vi byggde. Fylld med vatten och några mynt från de som ville önska sig något ;)

Vi anlitade en dansskola i Karlstad där två par kom och gjorde en dansuppvising i Rock´n roll stil. De ena syskonparet Linus och Fanny är EM mästare och brukar tävlingsdansa utomland och vunnit massa priser. Var väldigt kul att se och jag tror alla uppskattade det! Sen hade vi även ett liveband som spela mest Rock´n roll men även nyare låtar också :)

 Bordsplaceringstavlan som vi gjorde är grymt stor, 120x90cm och ordet bordsplacering är skrevet i bling bling bokstäver för att passa vårat tema.

Hoppas de var värt att vänta ett tag på detta inlägget ;) Nu är iaf både bröllop och tårtbilder utlagda =)


INFO OM TÅRTAN
Den bestod utav både vaniljbotten och browniebotten med nötter (varannat lager i varje tårta)
Citronmousse + Jordgubbsmousse
Spacklad med Smultronsmörkräm.
Täckt med SP
Antal bitar: 95
Sammanlagd arbetstid: 33h

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar