Hoppas ni gillar det :)
Apelsinmousse till ett lager i 15cm form
1 apelsin
1dl gelesocker
1msk vatten
1dl grädde
1,5msk marsanpulver
Hacka apelsinen (utan skal förstås) och koka upp i vatten, tillsätt gelesocker och låt de puttra några minuter, ställ åt sidan för att svalna och sedan in i kylskåp några timmar eller 1 dygn.
Före andvändning vispar du grädden och rör ner marsanpulver och apelsingeggan. Klar för andvändning, känns den för lös så tillsätter du bara lite mer marsanpulver, är den för hård så tillsätter du lite mer vispad grädde men denna mängd var perfekt till mitt lager :)
Receptet har jag knåpat ihop men bilden är lånad från google!
a ja skulle vilja ha receptet på apelsinkrokant,är de möjligtvis av marabous du har gjort fluff eller?
SvaraRaderaJepp de stämmer de, har gjort fluff på marabous apelsinkrokant :) Låter bara lite finare med mousse än fluff ;)
SvaraRaderahehehe,då vet ja.tack tack.
Radera